Skip to main content

Geschiedenis

Autobedrijf Goos is in 1965 opgericht door Jan Goos. In de garage aan huis werden voornamelijk auto’s van het merk DAF gerepareerd en onderhouden. Hier kwam Volvo voor in de plaats nadat DAF door Volvo werd overgenomen. Door zijn enorme inzet, vakmanschap en charisma wist Jan een grote klantenkring op te bouwen. De garage aan huis werd regelmatig verbouwd tot er geen mogelijkheid meer was om uit te breiden.

Locatie

Een nieuwe locatie werd gevonden. Het bedrijf verhuisde in 1982 naar de Rijsbergseweg waar ruimte was voor meerdere werkplaatsen en verkoop van occasions.

Nadat Olaf in 1986 zijn opleiding aan het IVA in Driebergen afrondde, trad hij in dienst bij zijn vader. Vanaf 1992 vormden zij samen een VOF. In 2005 heeft Olaf het bedrijf overgenomen, zodat Jan van zijn welverdiende pensioen kon gaan genieten.

Passie voor auto’s

Koen kreeg zijn passie voor auto’s en met name Volvo met de paplepel ingegoten. Het is daarom logisch dat hij na zijn opleiding HTS Automotive in Arnhem ook bij het bedrijf is gaan werken. Hij treedt hiermee in de voetsporen van zijn opa en vader.

Inmiddels vormen Olaf en echtgenote Lolita samen met zoon Koen en eerste automonteurs Wesley, Jesse en Bart-Jan het vaste team van Autobedrijf Goos.

Kom gerust eens langs

Close Menu

Autobedrijf Goos

Rijsbergseweg 265 – 267
4838 EC Breda

T: 076-522 68 67
E: info@autobedrijfgoos.nl